Чачанке довеле ТВ Прву и највеће музичко телевизијско такмичење у Европи у наш град 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Чачанке довеле ТВ Прву и највеће музичко телевизијско такмичење у Европи у наш град
Trenutno na sajtu: 693       |       Podeli:
16.01.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Апсолутном победом уживо у програму Прве телевизије у септембру 2020. године у најзначајнијем музичком такмичењу

за омладину и децу Србије под називом „Србија у ритму Европе” златне Чачанке су обезбедиле граду Чачку да нам 2021. година буде година у којој ће се више него икада о Чачку причати још позитивније у медијима, међу дипломатијом и где ће град Чачак по први пут имати прилику да се свим европским амбасадорима, деци Србије и гледаоцима Прве покаже као најбољи домаћин овог фестивала до сада.

Лена Чикириз, Ивана Митровић, Милица Илић, Марија Марић и Ивана Глишовић су заслужне што је први пут од када историја памти амбасадор Краљевине Шпаније посетио град на Морави.

У 2021. години град Чачак постаје престоница културе Србије и престоница дипломатских активности амбасадора 23 земље Европе, Аустралије и Израела који подржавају „Србију у ритму Европе”. Ове дивне девојке, понос града Чачка су успеле својом песмом и плесом, баш онако како би деца и требало, да освоје срца целе Србије и Чачане учине још поноснијим.

Писаћемо још о овим девојкама које су иначе све и одлични ђаци у својим школама као и о њиховим активностима у оквиру овог програма на Првој.
Ускоро се очекује и њихова званична посета Шпанији у виду награде које су добиле као победнице „Ритма Европе”.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


чачак ритам европе такмичење

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.068.292 посета
Тренутно на сајту: 694 посетилац(a)