За суфинансирање мера енергетске ефикасности 9,7 милиона динара 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
За суфинансирање мера енергетске ефикасности 9,7 милиона динара
Trenutno na sajtu: 396       |       Podeli:
19.03.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - Град Ужице ће и ове године, четврти пут заредом, суфинансирати са 9,7 милиона динара мере

енергетске ефикасности, саопштено је на сајту града Ужица. Конкурс је отворен до 19. априла, а како је најавила Дуња Ђенић, чланица Градског већа, новина у овој години је то што је предвиђено да се са милион динара суфинансира набавка котлова на гас у стамбеним зградама на градском подручју које немају техничких могућности за прикључење на градски топловод.

Говорећи о праву учешћа, Ђенићева је навела се могу пријавити власници породичних стамбених објекта који су изграђени на градском подручју у првој, другој или трећој стамбеној зони, као и власници станова који одговарају условима конкурса.

За суфинансирање набавке и уградње материјала за изолацију спољних зидова на породичним стамбеним објектима опредељено 2.400.000 динара, за набавку и уградњу столарије са одговарајућим термичким својствима на породичним стамбеним објектима 1,5 милиона динара.

1,5 милиона динара је предвиђено и за набавку котлова или етажних пећи на дрвни пелет за породичне стамбене објекте, затим котлова на гас за породичне стамбене објекте са 3.300.000 динара и за набавку котлова на гас за станове у стамбеним зградама милион динара.

По речима Светлане Дракул из Одељења за заштиту животне средине редослед пријављивања није битан, а ранг листа ће се правити после оцењивања свих пријављених учесника.

Прошле године од 240 пријављених, средстава је добило њих 130, а у последње четри године за мере енергетске ефикасности из буџетског фонда за заштиту животне средине опредељено је 33 милиона динара.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.455.644 посета
Тренутно на сајту: 398 посетилац(a)