Бранислав Недимовић посетио ОО СНС у Горњем Милановцу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Бранислав Недимовић посетио ОО СНС у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 756       |       Podeli:
19.05.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Бранислав Недимовић, први на листи „Александар Вучић – за нашу децу“

посето је данас општински одбор Српске напредне странке у Горњем Милановцу. Приликом посете милановачком одбору Српске напредне странке, Недимовић је са председником Одбора и члановима разговарао о бројним актуелним темама али и плановима за наредни период.

“Прво бих хтео да се захвалим свим Милановчанима на снази, жељи и вољи коју су исказали током кризе са Короном”, рекао је данас Недимовић и додао да није време за хвалоспеве, нити за тријумфализам.

“Иако смо успели да се изборимо са свим проблемима са којима смо били суочени последњих 60 дана и остваримо оно што нам је био главни приоритет а то је да сачувамо здравље људи, мислим да смо у томе у великој мери успели. Сад нам предстоји друга велика битка, позвао бих све Милановчане да пруже подршку нама на будућим изборима, листи ’Александар Вучић - за нашу децу’, јер ову економску борбу само ми можемо да изнесемо на прави пут, а то је да буде посла за нашу децу, где ће наши старији имати живот и да покушамо да до 2025. године остваримо циљ да просечна зарада у Србији буде 900 евра”, закључио је Недимовић.

Дејан Ковачевић председник ОО СНС нагласио је данас да без обзира на мирну ситуацију када је вирус у питању, у наредном периоду неће бити страначких митинга нити већих окупљања грађана, како би се спречило потенвијално ширење вируса ковид 19.

“Желим да се захвалим господину Недимовићу што је посетио општински одбор Српске напредне странке у Горњем Милановцу”, рекао је Дејан Ковачевић, председник ОО СНС Горњи Милановац и додао:

“Разговарали смо о разним темама, али као број један је истакнуто здравље грађана, без обзира на ситуацију која је данас релаксирана и Горњи Милановац је данас једанести дан без нових случајева оболелих од короне и још само једног пацијента имамо који се налази у Општој болници на лечењу”.

Ковачевић каже да је једна од тема била и наставак изборног процеса и наглашава да неће бити организовани никави скупови, баш због тога што је здравље грађана на првом месту али ће Српска напредна странка свакако истаћи оно што је урађено у предходне четири године али и представити план за наредне четири.

“Не одустајемо ни од једног пројкета који смо започели, нити од пројеката које смо делегирали за наставак инвестиција у општину Горњи Милановац”, рекао је Ковачевић и додао: “2020 - 2025 економски програм и мере Владе Републике Србије свакако настављамо, тако да ћемо у наредном периоду изаћи са конкретним плановима за општину Горњи Милановац.

“Овакви састанци на нивоу општинског одбора и приближавање ових тема грађанима су јако значајни, још једном изражавам захвалност господину Недимовићу што је поред свих својих обавеза одвојио време да посети општински Одбор у Горњем Милановцу”, закључио је Ковачевић.

 

Глас заппадне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GORNJI MILANOVAC SNS BRANISLAV NEDIMOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.087.379 посета
Тренутно на сајту: 757 посетилац(a)