Никад више посла за терапеуте, здрави се теже носе са кризом 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Никад више посла за терапеуте, здрави се теже носе са кризом
Trenutno na sajtu: 331       |       Podeli:
17.07.2020 | 0 коментар(а)



Психотерапеути овог лета имају пуне руке после, а Институт за ментално здравље поново је активирао службу психосоцијалне подршке,

како за здраве, тако и за особе са психичким поремећајима, да што лакше превазиђу нову кризу са корона вирусом која, како кажу стручњаци, доноси још већу неизвесност него на почетку епидемије и има утицаја на ментално здравље.


Стручњаци кажу да људи различито реагују на ситуацију са епидемијом корона вируса, а да је, после кратког предаха и опуштања, већина затецена јачином другог пика који се очекивао тек на јесен.


ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


psihoterapija zastita

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.474.405 посета
Тренутно на сајту: 329 посетилац(a)