Почели радови на деоници пута Полом – Рајац 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Почели радови на деоници пута Полом – Рајац
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
17.05.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У месној заједници Полом, почели су радови на деоници пута Полом- Рајац, дужине 3.700 метара.

У питању је деоница пута која је била затворена задњих тридесет година.

„Желимо да омогућимо лагоднији живот и функционисање мештана Месне заједнице Полом. Они су до сада морали да обилазе 10 до 15 километара около, да би дошли на Рајац и да би кренули пут Љига или Београда, па ћемо им самом санацијом и отварањем овог пута, скратити то растојање. Самим тим ћемо омогућити бољу повезаност између општине Горњи Милановац и општине Љиг. Вредност радова ће износити око 700.000,00 динара, са насипањем, ваљањем, ископом канала“, изјавио је Директор Јавног предузећа за изградњу Божидар Вучетић и проценио да ће радови трајати десетак дана.

Вучетић је нагласио добру сарадњу са МЗ Полом, посебно са председником МЗ, али и са свим власницима парцела куда иде ова деоница.
Председник МЗ Полом Перо Петровић, рекао је да је МЗ Полом позната по великом броју младих људи који ту живе и заснивају породицу, па им помоћ локалне самоуправе општине Горњи Милановац и ЈП за изградњу пуно значи, јер им помажу да живе квалитетније.

„Овај пут ће много значити за наше село, пошто су до сада људи обилазили по 20 километара преко Горњих Бањана да би стигли до Рајца. Директор ЈП за изградњу Божидар Вучетић нам је испунио све што нам је обећано, као и локална самоуправа општине Горњи Милановац, а ми, као мештани то ћемо знати да ценимо“, рекао је председник Месне заједнице Полом Перо Петровић. Такође, нагласио је помоћ и учешће самих мештана око радова.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.759.558 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)