Новогодишња понуда на Руднику скромна, без промо-акција у ресторанима и одмаралиштима услед пандемије короне 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Новогодишња понуда на Руднику скромна, без промо-акција у ресторанима и одмаралиштима услед пандемије короне
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
08.12.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Рудник ће нову, 2022. годину дочекати под снегом, барем ако је веровати
Варошица Рудник, фото: ГЗС

временској прогнози за новогодишњу ноћ, а његови становници и посетиоци моћи ће да изаберу неки од алтернативнијих угоститељских објеката у коме ће, уз пригодан и промотивни програм, испратити стару годину.

Оно што се извесно зна јесте да дочека неће бити у традиционалним ресторанима варошице због актуелне пандемије, а да ће тамо где га буде бити омогућен уз поштовање противепидемијских мера.

Ресторан "Бели" у самом центру варошице на Тргу рудара нема организован дочек и "новогодишња прича" се завршава највероватније око 20 сати увече.
Сличан третман има и ресторан "Кота 555" на путу према Ибарској магистрали који забаву за госте завршава уочи саме Нове године али не и током трајања ноћи.
Због уведених мера, из менаџмента хотела "Краљица" истичу да такодје нема организованог дочека.

Они који за новогодишњу ноћ буду желели да одседну на Руднику, моћи ће то да учине у приватном или полуприватном смештају, у етно-домаћинствима и одабраном виду пансиона, уз смештај и богат садржај шумадијских специјалитета.
Надалеко позната Шумска кућа под ингеренцијом "Србијашума" под знаком је питања за 31. 12. и још се не зна да ли ће радити.

Ипак, и поред свега наведеног, сигурно је да онима који нову годину дочекају на Руднику неће мањкати зимског шарма, опуштајућих снежних чаролија и др.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.256.804 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)