Главне саобраћајнице у западној Србији проходне, зимске службе спремно дочекале снег 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Главне саобраћајнице у западној Србији проходне, зимске службе спремно дочекале снег
Trenutno na sajtu: 420       |       Podeli:
05.02.2020 | 0 коментар(а)



На магистарлним путевима које одржава Зимска служба Путеви Чачак, сви путеви су проходни,

на коловозима снега нема, док на регионалним путним правцима у вишим пределима (Гојна Гора, Брајићи, Беочин..) има угаженог снега. Ови путни правци су проходни, а екипе су на терену кажу из зимске службе Путеви Чачак.

Када су у питању путни правци у околини Рудника Рудник – Белановица, Рудник – Топола и магистарлни правац Сврачковци – Штавица сви путеви су проходни, једино на путном правцу  Рудник – Топола има снежних наноса због ветра.

Директор Путева Ужица Леко Корићанац истакао је да су сви путни правци првог реда који су у надлежности овог предузећа проходни и да нема застоја у саобраћају.

„Чишћење снега једино је донекле отежано на деоницама Дебело брдо, Борова Глава, Јабука и Кадињача, где су на терен изашли грејдери. На тим превојима  нема много снега, али чишћење је отежано због ветра  који ствара нанос”, казао је за Глас западне Србије Корићанац.

Он је апеловао на све возаче да на пут не крећу без адекватне опреме и зимских пнеуматика, јер управо насавесни возачи праве проблем застоја у саобраћају.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Putni pravci prohodni zima sneg zimska sluzba

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.852.326 посета
Тренутно на сајту: 421 посетилац(a)