Чачак: Градски одбор СНС-а једногласно - „Стефановића сменити са дужности министра Војске Србије” 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачак: Градски одбор СНС-а једногласно - „Стефановића сменити са дужности министра Војске Србије”
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
15.05.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик СНС-а Владимир Ђукановић, затражио је смену министра одбране
Фото: ГЗС

и члана председништва СНС Небојше Стефановића са места председника градског одбора у Београду, а градски одбор СНС из Чачка отишао је корак даље - донели су одлуку да се Извршном одбору препоручи и да се искључи из странке, управо је објавио дневни лист „Курир”.

„Да, тачно је да је донета одлука, једогласан је био градски одбор. Дали смо препоруку Извршном одбору да се Стефановић смени. Обратите се органима странке и добићете све информације”, поручио је Милун Тодоровић, градоначелник Чачка и председник градског одбора.

Ђукановић је на свом Фејсбук профилу објавио да је он за смену београдског одбора СНС. Смену градског одбора СНС и Стефановића затражио је и Владимир Мандић.

„Као члан градског одбора СНС Београд од 2009, одборник града Београда од 2012. до 2018. и понајвише као неко ко воли и поштује своју странку, мислим, али и тражим да се под хитно смени градски одбор СНС Београд са Стефановићем на челу, што је и најважније. Ради се о неколико трулих јабука које под хитно треба уклонити ”.

Повереник СНС за Крагујевац и градоначелник Никола Дашић за Глас Шумадије је рекао да „неће штедети министра Стефановића”, као ни све министре који су се огрешили о поверење грађана и „који нису достојни функције коју обављају”, доноси дневни лист „Курир”.

ГЗС/Курир




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stefanovic ministar smena cacak gradski odbor sns

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.414.122 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)