Млађи мушкарац напада пролазнице на обали Западне Мораве: Неколико жена каже да је доживело непријатно искуство 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Млађи мушкарац напада пролазнице на обали Западне Мораве: Неколико жена каже да је доживело непријатно искуство
Trenutno na sajtu: 361       |       Podeli:
17.04.2021 | 0 коментар(а)



Чачак – Већ неколико дана Чачанке живе у страху, јер како тврде, у насељу Сува Морава поред бране, млађи мушкарац
неколико жена да је доживело непријатно искуство у насељу Сува Морава, Фото:РИНА

напада пролазнице. Према незваничним информацијама, до сада је пратио, а потом прилазио женама, а након тога бежао преко моста на Западној Морави, преноси агенција РИНА.

„Напади се не догађају само у вечерњим сатима, чула сам да је око девет сати ујутру такође пришао једној девојци, почео да је спопада и да се скида. Овај крај је најпознатије шеталиште у граду, али има и доста забачених делова, много девојака и девојчица управо туда пролази. Сада нас је све ухватила паника, јер страх нас је усудити се проћи том трасом куда иначе идемо у шетњу месецима“, рекла је за РИНУ једна Чачанка.

Девојке и жене које су имале ово непријатно искуство описале су изглед нападача, а након прикупљених доказа највероватније ће надлежним органима бити поднета кривична пријава.

„Живим у зградама на оближњем кеју, а након бедема пешачка стаза даље пролази кроз шумарке и води ка Парменцу. Осветљења нема и неретко се ту могу видети мушкарци који се недолично понашају, скидају голи и тако излазе пред пролазнике. До сада они конкретно нису никог нападали, али и та ситуација је заиста поприлично непријатна и може да остави трауме, нарочито ако су у питању млађе девојчице које су решиле туда да се прошетају или да тренирају“, каже Чачанка.

РИНА/ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Mlađi muskarac napada Cacnke naselje Suva Morava kej neprijatno iskustvo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.904.257 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)