Радовић: Вечерас састанак у Влади 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Радовић: Вечерас састанак у Влади
Trenutno na sajtu: 589       |       Podeli:
23.07.2017 | 0 коментар(а)



Ивањица - Представници Владе Србије и малинара, одржаће вечерас у 18:00 сати хитан састанак у Београду, због ниске аконтне цене овог воћа.

Председник Асоцијације пољопривредних произвођача малинара Србије Добривоје Радовић, изјавио је за Глас западне Србије да ће састанку у влади присуствовати представници малинара из свих округа "од Пријепоља до Врања, од Врања до Ивањице".

"Влада Србије јуче је упутила позив за хитан састанак због ниске аконтне цене малине, изналажења решења за проблеме малинара из целе Србије. Аконтне цене сада се крећу од 100 до 158 динара. Једино једна француска компанија плаћа 158 динара коперантима са којима је потписала уговоре, остали плаћају 100, 115, 120 и 130 динара", истакао је Радовић.

Он је рекао да ранији договор у влади, да се у року од 48 сати малина плаћа свуда у Србији по цени од 160 динара, није испоштовао, осим две хладњаче које су плаћале 153 динара.

"Асоцијација пољопривредних произвођача на нивоу целе Србије, организовала је прикупљање потписа широм Србије, по питању ниске аконтне цене малине и купине, и планирано је било да потписе предамо влади. У међувремену, стигао је позив за састана. Од састанка зависи све, да ли ћемо и какве кораке даље предузети", закључио је Радовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.154 посета
Тренутно на сајту: 590 посетилац(a)