Од 43 узорка два су позитивна на корона вирус 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Од 43 узорка два су позитивна на корона вирус
Trenutno na sajtu: 463       |       Podeli:
19.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Током претходног дана из Чачка је у лабораторију „Ватрено око" у Београду послато 43 узорка,

а резултати су показали да је корона вирус присутан код две особе. Реч је о двојици мушкараца који се већ налазе на инфективном одељењу чачанске Опште болнице.

„У пријемно-тријажној амбуланти болнице претходног дана су обављена три прегледа, а два особе су примљене на инфективно. Тренутно је на том одељењу хоспитализовано 13 пацијената", рекао је др Михало Луковић.

Данас ће на анализу бити послата 102 узорка из целог Моравичког округа, међу њима и 27 узетих од особа које су допутовале из иностранства. Према процедури, особе које долазе из иностранства без потврде да су у претходна 72 сата тестиране на COVID-19, морају остати у самоизолацији 14 дана. Уколико не желе да остану тај временски период код куће, имају могућност да се тестирају и кретање ће им бити одобрено само ако узорак буде негативан. Цена тестирање је 6.000 динара, а брисеви се узимају у Заводу за јавно здравље (ЗЗЈЗ) Чачак и домовима здравља.

РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


virus cacak pozitivno testirano

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.141.575 посета
Тренутно на сајту: 463 посетилац(a)