Триван: Избори су прилика да покажемо ко смо 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Триван: Избори су прилика да покажемо ко смо
Trenutno na sajtu: 573       |       Podeli:
01.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - У оквиру кампање за локалне изборе у општини Лучани, Општински одбор СПС обишао је

члан Председништва Социјалистичке партије Србије Горан Триван, који је том приликом истакао да се многе странке залажу за социјалну правду, али да је, према његовим речима, СПС једина партија којој је социјална правда и социјална политика кључна за политичко деловање.

„Избори су увек прилика да разговарамо о томе шта смо били, шта јесмо и шта хоћемо да будемо. СПС који траје већ више деценија је државотворна Партија са кадровима који су најбољи део овог друштва“, рекао је Триван присутним грађанима и додао да је СПС партија која отвара врата млађим и образованим кадровима како би, како каже, заједничким деловањем нашли решење за проблеме овог времена.

Триван је овом приликом истакао и да се социјалиста препознаје по томе „ако је неко родољуб, ако се залаже за социјалну правду, за економски напредак, за побољшање здравственог и социјалног система и ако је привржен очувању животне средине“ и додао да је заштита животне средине један од најважнијих фактора живота свих мештана и да се СПС посебно бави тим питањем.

„СПС коме је социјална компонента најважнија показаће грађанима да зна шта ради јер зна пут и начин да наши грађани живе боље, а део тога је и наша борба за чистију и здравију Србију“, истакао је грађанима Лучана Горан Триван.

Током разговора говорило се и о помоћи локалним самоуправама за реализацију пројеката преласка грејања грађана са котларница на гас.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sps izbori lokalni lucani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.097.630 посета
Тренутно на сајту: 574 посетилац(a)