Обрадовић се повлачи из медија због спиновања режима 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Обрадовић се повлачи из медија због спиновања режима
Trenutno na sajtu: 394       |       Podeli:
19.03.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Бошко Обрадовић као лидер Српског покрета Двери рекао је да ће се склонити у страну када је реч о јавном и медијском појављивању.

„Разлог је првенствено постојање два Бошка, један је режимски режирани медијски спин који заправо не постоји у реланости, а о коме брује сви медији под контролом власти и постојим ја о коме свако ко је имао прилику да разговара или ради, има потпуно другачији мишљење од онога кога су створили режимски медији”, наводи Обрадовић.

Према његовим речима Двери не чини само Бошко.

„У Дверима се спремају велике промене, нова лица и нове идеје, још боља организација покрета а на челу ћу бити ја као председник који је добио једногласно поверење свог одбора да настави искрену опозициону борбу", каже Обрадовић.

Глас западне Србије

 

ОПШИРНИЈЕ У ВЕСТИМА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ КОЈЕ МОЖЕТЕ ГЛЕДАТИ

ОД 17:00 ЧАСОВА НА ОВОМ ПОРТАЛУ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.142.093 посета
Тренутно на сајту: 395 посетилац(a)