Председник љишке општине примио прву дозу кинеске вакцине 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Председник љишке општине примио прву дозу кинеске вакцине
Trenutno na sajtu: 538       |       Podeli:
28.04.2021 | 0 коментар(а)



Љиг - Председник општине Љиг, Драган Лазаревић, данас је примио прву дозу вакцине кинеског

произвођача „Синофарм” и тиме показао да је друштвено одговоран.

„Захваљујући председнику Републике Србије Александру Вучићу и политици коју спроводи, Љиг, а и читава Србија има довољан број вакцина, те стога апелујем на све суграђане да се вакцинишу и да на тај начин заштите себе, а и друге”, изјавио је први човек љишке општине.

Драган Лазаревић, председник општине Љиг, фото: Љиг Инфо

Ову прилику председник је искористио и захвалио се љишком Дому здравља и комплетном особљу, што су ту за све Љижане за које неуморно раде и што су пожртвовани већ дуже од годину дана, колико и траје пандемија.

Лазаревић је рекао да што се пре стекне колективни имунитет, то ће се пре изаћи из кризе и наставити са развојем и улагањем како у Љиг, тако и у Србију.

Доктор Дејан Ђорђевић, в.д. директора Дома здравља „Љиг” изјавио је да је у Љигу, закључно са 27. априлом укупно вакцинисано 3335 пацијента, од чега је 1913 првих доза, а 1422 друга.

Фото: Љиг Инфо

Заменик председника општине Љиг, Миломир Радојичић у пратњи супруге данас је такође, у љишком дому здравља примио прву дозу руске вакцине " Спутњик В" и позвао све суграђане који још нису вакцинисани да приме неко  од доступних цепива и помогну бржем стварању колективног имунитета.

Фото: Љиг Инфо

Доступне вакцине су „Синофарм” и руска „Спутњик В”, које грађани љишке општине могу примити.

Доктор Ђорђевић је истакао да сви пацијенти без заказивања могу искористити прилику да се вакцинишу у просторијама љишког Дма здравља и амбуланте у Белановици, сваког дана у временском интервалу од 8 до 20 часова.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ljig vakcinacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.722 посета
Тренутно на сајту: 537 посетилац(a)