Адамовићи на мети несавесних возача: Аута нам редовно улећу у двориште 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Адамовићи на мети несавесних возача: Аута нам редовно улећу у двориште
Trenutno na sajtu: 403       |       Podeli:
04.02.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Породица Адамовић из села Наталинци муку мучи са несавесним возачима, који услед не прилагођене брзине често заврше у

њиховом дворишту. Како кажу, ограду су поправљали више пута, али безуспешно, само моле Бога да нико не настрада.

„Возачи на овом делу пута возе преко 100 километара на час, и редовно услед те превелике брзине пролете у двориште, недавно се један ту закуцао до бунара је дошао. Замислите преко лета да неко коси траву ту или да се дете игра, па убили би нас пред кућом на лицу места, срећа у несрећи је само што се све то деси током ноћи па ујутру кад устанемо затекнемо језиву слику у нашем дворишту“, причају за ТопПрес власници имања које се налази поред пута.

Према њиховим  речима до сада се није нашло решење за овај проблем, међутим председник Скупштине општине Топола Драган Јовановић посетио је ову породицу и обећао помоћ.

„На жалост, ноћу пијани возачи да би избегли главни пут и полицију возе овом трасом и најчешће заврше у њиховом дворишту. Веровали или не, за кратко време више од пет  пута им је уништена ограда. Направили смо договор да се уради заштитна ограда са јасно осветљеним путоказом, и тај део Наталинаца покријемо са камерама односно видео надзором што је већ поред школе урађено“, рекао је председник СО Топола Драган Јовановић и додао да се нада да ће то бити довољно да се проблем трајно реши како би овдашњи мештани мирно спавали и били безбедни.

ГЗС/  ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.747.641 посета
Тренутно на сајту: 404 посетилац(a)