Страхиња Ерац, председник Извршног одбора Српске странке Заветници: Бојкотом избора се бојкотује народ 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Страхиња Ерац, председник Извршног одбора Српске странке Заветници: Бојкотом избора се бојкотује народ
Trenutno na sajtu: 458       |       Podeli:
31.01.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Последњих дана политичке странке, партије, разна удружења и политичари понајвише су се бавили одлуком Организације
Фото: ГЗС/Миланко Даниловић

„Један од пет милиона” да учествује на следећим парламентарним изборима и да учешће у протестима препусти другим политичким субјектима, пре свега, како су навели у саопштењу,опозиционим партијама.

Ову одлуку за Глас западне Србије коментарисао је Стахиња Ерац, председник Српске странке Заветници.

„Организација   ’1 од 5 милиона’ преко ноћи је постала политичка опција. Без намере да некоме умањујем значај, не могу да се отмем утиску да су се тих  ’5 милиона’ из слогана свело на пет људи у пракси. Очигледно је да је тај део опозиције почео да прави дилове са влашћу и потпуно изгубио конце. Ми Заветници смо посвећени обиласку села, вароши, градова и општина широм Србије и немамо времена за празне разговоре. Србији се жури”, каже Ерац.

Глас западне Србије: „И вама многи у опозицији, како се и Ваша странка декларише,спочитавају да сте продукт власти и да сте ту да унесете конфузију међу грађане бираче. Шта на то кажете и како коментаришете одлуку Заветника да изађу  на изборе зашта сте се определили на самом почетку?

„Разматрали смо све изборне опције осим одустајања. Заветници су се одлучили за политичку борбу и ми се нећемо повући само зато што су услови неравноправни.Напротив, то нас још више мотивише да радимо више и динамичније. Бојкотом избора се у ствари бојкотује народ јер му се не пружа прилика да на изборима изрази свој глас.

Заветници нуде програм, људе и идеје а грађанима,пре свега симпатизерима и присталицама нашег деловања поручујемо да ћемо заштити њихову вољу и сачувати сваки глас на изборима од евентуалног покушаја да га неко украде и обезвреди”, истиче председник Извршког одбора Српске странке Заветници Страхиња Ерац.

 

ГЗС/Миланко Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Strahinja Erac Zavetnici jedan od pet miliona Kraljevo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.335.326 посета
Тренутно на сајту: 459 посетилац(a)