ТО Златибор креће са промоцијама Златибора за наредну сезону 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
ТО Златибор креће са промоцијама Златибора за наредну сезону
Trenutno na sajtu: 551       |       Podeli:
12.09.2020 | 1 коментар(а)



Чајетина - Након успешне летње сезоне, активности које предстоје ТО Златибор јесу промоције ове дестинације у земљи и инстранству.
Златиборска Голд Гондола велика туристичка атракција, Фото: РИНА

Осим другачијег изгледа самог центра ове популарне дестинације, гости ће имати прилику да панораму Златибора погледају и из гондоле.
Ове године због отказаних сајмова, туристички посленици ће се на различите начине сналазити у настојању да скрену пажњу потенцијалним гостима на своју дестинацију. ТО Златибор већ припрема понуду за предстојећи зимски период и осмишљава начине презентације.

 

„То ће бити на мало неуобичајен начин, јер морамо да се прилагођавамо ситуацији. Фокусираћемо се на штампане медије, интернет презентације, портале и друштвене мреже, на неки вид нове комуникације са туристима. Ове јесени неће бити сајмова и презентација по градовима, али ми ћемо искористити све могуће ресурсе и алате како би боље промовисали зимску туристичку сезону, а имамо шта да промовишемо, имамо шта да најавимо“, рекао је Владимир Живановић, директор ТО Златибор и додао:“ Очекујемо да хотелијери изађу са новим пакетима за зимску туристичку сезону. Ту ће се сигурно користити бенефити раних резервација, одређени попусти који обично иду и до 30%. Заједно са хотелијерима радићемо на промоцији зимске туристичке сезоне.“

 

 

Прошле године су проширени капацитети ски-центра Торник што је донело позитивне резултате и побољшало посету овом центру, а самим тим и Златибору. Радови на уређењу Краљевог трга и околине приводе се крају, па ће гостима бити понуђена и нешто другачија слика самог центра Златибора.

 

„Ради се на завршном уређењу Трговачке улице где су измештени привремени локали са локације из самог центра Златибора, у зидане објекте. Ја се надам да ће за најдаље месец дана све добити прави изглед, бити комплетно завршено. Језеро у центру ће постати бисер ове планинске лепотице јер ће добити велелепне фонтане, подводну расвету, монтажну бину која ће се по потреби инсталирати за одржавање одређених манифестација и концерата. Заиста ,Златибор као озбиљан туристички центар добија један нов изглед, са такође потпуно уређеном пешачком стазом која ће у првој фази ићи од хотела Олимп до одмаралишта Дунав, без баријера, степеница, погодну за особе са инвалидитетом, као и за мајке са малом децом“, истиче Живановић.

 

 

Оно на шта је уложено пуно рада, труда а и новчаних средстава, обистиниће се већ за који месец, каже Живановић. Након успешног пуштања златиборске гондоле у пробни рад, гости ће у предстојећој сезони имати прилику да панораму Златибора погледају из нове перспективе.

 

Златиборпресс.рс/ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Turisticka organizacija Zlatibor pocela promociju za narednu godinu gold gondola velika atrakcija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • smederevac

    Posle velikih radova bice to prelepo.Pa nisam ja za dzabe kupio apart.na Zlatiboru i da uzivam u penzonerskim danima .Pozdrav .



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.302.911 посета
    Тренутно на сајту: 552 посетилац(a)