Заплењено осам килограма марихуане у Коњевићима 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Заплењено осам килограма марихуане у Коњевићима
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
21.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Припадници Министарства унутрашњих послова,‭ ‬Службе за борбу против организованог криминала,‭ ‬запленили су осам килограма марихуане и ухапсили З.‭ ‬О.‭

 (‬1967‭) ‬из Чачка,‭ ‬због‭ ‬постојања основа сумње да је извршио кривична дела‭ ‬неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога‭ ‬и спречавање службеног лица у вршењу службене радње,  саопштено је из ПУ Чачак.


Фото: МУП

Полиција је у‭ ‬месту Коњевићи,‭ ‬у околини Чачка,‭ ‬у‭ ‬аутомобилу‭ „‬BMW X6‭”‬,‭ ‬којим је управљао осумњичени,‭ ‬на сувозачевом седишту пронашла џак,‭ ‬у којем се налазило осам пластичних пакета марихуане.
Претходно је полиција осумњиченог приметила када је узео пластични џак са дрогом,‭ ‬који је стајао поред канте за отпатке,‭ ‬и сместио га у своје возило.‭ ‬Приликом покушаја полиције да га заустави,‭ ‬З.О.‭ ‬се‭ ‬оглушио о наређења,‭ ‬покушао да побегне‭ ‬и ударио у службено‭ ‬полицијско‭ ‬возило.

У канти за отпатке одакле је З.О.‭ ‬узео џак,‭ ‬пронађена је још једна платнена торба са седам пакета марихуане.
Осумњиченом је,‭ ‬по налогу‭ ‬надлежног тужиоца,‭ ‬одређено‭ ‬задржавање до‭ ‬48‭ ‬сати и‭ ‬он ће,‭ ‬уз кривичну пријаву,‭ ‬ бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Чачку.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak konjevici droga saopstenje mup konjevici

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.495.229 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)