Одборници сутра разматрају програм пословања ЈКСП „Топола“ 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Одборници сутра разматрају програм пословања ЈКСП „Топола“
Trenutno na sajtu: 878       |       Podeli:
08.09.2019 | 0 коментар(а)



Топола – Председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић сазвао је за сутра, понедељак, 31. Седницу Скупштине општине Топола.

За ову седницу предложен је дневни ред сачињен од 14 тачака.

Пред одборницима ће се наћи Предлог Одлуке о додели награде „Рођење пресвете Богородице“, Предлог Одлуке о додели захвалница, Предлог Одлуке о допуни Одлуке о радном времену у апотекама, продавницама, угоститељским објектима и другим радњама на територији општине Топола, Предлог Одлуке о измени Одлуке о начину коришћења површине јавне намене у дане одржавања манифестација и вашара у општини Топола, Предлог Одлуке о прибављању у јавну својину општине Топола кп.бр. 734/1 КО Јарменовци, Предлог Измене Програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за општину Топола за 2019. годину.

Одборници ће се упознати са Извештајем о реализацији прихода и примања, расхода и издатака буџета општине Топола за период 1.01.-30.06.2019. године.

Разматраће се Извештај о пословању ЈКСП „Топола“ за 2018. годину, као и тромесечни Извештај о реализацији Програма пословања ЈКСП „Топола“ Топола за други квартал 2019. године, прва измена и допуна Програма пословања ЈКСП „Топола“ за 2019. годину, Прва измена програма субвенција ЈКСП „Топола“ за 2019. годину.

Дневним редом је предложено и разматрање Плана одржавања гробаља на територији општине Топола ФЦЦ ЕКО д.о.о. Београд, бр. 794/019 од 17.7.2019. године.

На дневном реду ће се наћи и Предлог Решења о разрешењу Управног одбора Предшколске установе „Софија Ристић“ Топола и Предлог Решења о именовању чланова Управног одбора Предшколске установе „Софија Ристић“ Топола.

Седница ће се одржати у згради општине  на другом спрату са почетком од 9 часова.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Skupstina topola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.015.311 посета
Тренутно на сајту: 879 посетилац(a)