Јањушевић: Највећа инвестиција у Новој Вароши је помирење и политичка стабилност 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Јањушевић: Највећа инвестиција у Новој Вароши је помирење и политичка стабилност
Trenutno na sajtu: 621       |       Podeli:
09.04.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Коментаришући политичку ситуацију у општини Нова Варош, повереник Српске
Повереник СНС у Новој Вароши Крсто Јањушевић, фото: ГЗС

напредне странке (СНС) у овом месту и народни посланик Крсто Јањушевић, истакао је да је ова општина увек имала много квалитетних људи.

“Верујем да ћемо овде направити тим који ће пре свега бити окренут новим пројектима. И СНС ће овде направити још бољу екипу, ми нисмо неко ко се затворио, тражимо најбоље људе оне који могу да дају најбоље Новој Вароши. Ми не позивамо на злу крв и желимо добру сарадњу са свима који желе добро Новој Вароши”, казао је он.

Јањушевић је казао да од њега или било кога другог из СНС нико неће чути псовку или ружну реч упућену људима који их не подржавају, али да са друге стране ситуација није таква.

“Они су све нас прогласили најгорима, најављују шта ће све са нама радити када се заврше избори, а ја немам проблем да кажем да и међу члановима опозиционх партија има добрих људи и ми немамо проблем то да кажемо, али њихови лидери који се овако понашају и на овакав начин желе да се врате на власт, треба да се запитају да ипак није проблем до њих што не могу више да пређу цензус, а не до неких теорија завера које им заиста не мањкају”, тврди Јањушевић.

Он је истакао да су тренутни односи у владајућој коалицији у Новој Вароши одлични али да увек има места за напредак.

“Мислим да је највећа инвестиција у овој општини помирење и политичка стабилност. Исувише нас је мало да би имали право на крупне поделе. Велико је задовољство када видите људе који су имали неке несугласице како заједно седе и покушавају да развијају Нову Варош. Није ту више у питању само борба за власт нити жеља за неким фотељама већ је овде искључиво интерес за развој Нове Вароши”, закључио је Јањушевић.

 

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos sns stabilnost janjusevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.099.170 посета
Тренутно на сајту: 622 посетилац(a)