Покрет за децу Три плус: Серијал „Кућа лепих вести“ 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Покрет за децу Три плус: Серијал „Кућа лепих вести“
Trenutno na sajtu: 452       |       Podeli:
17.07.2020 | 0 коментар(а)



Покрет за децу Три плус покренуо је серијал „Кућа лепих вести“ чије су теме различите животне приче грађана Србије.



Лепе вести и догађаји који ће кроз серијал емисија бити емитовани сваког четвртка у 20 часова, на ТВ „Галаксија“ имају за циљ да свако ко жели да слога и јединство достигну домет у мору отужних информација и лоших вести, обелодани своју животну причу .

Из Покрета за децу Три плус наводе да је идеја о емисији заживела са циљем да акценат буде на смислу који су имале генерације уназад и на ономе што ми будућим генерацијама морамо оставити, а то је очување породичних вредности и традиције по којима су и стасале српске породице.

Прва емисија говори управо о ономе што је и фокус залагања самог Три плуса, о породици са више деце. Тачније прва емисија снимљена је у Крагујевцу, у дому породице Филић која броји једанаесторо деце. Посета Три плуса резултирала је и тиме да најстарију девојчицу, малог матуранта , усреће припремама за први најважнији дан сваког основца, малу матуру.

Даља тематика емисија које следе биће базирана на свему ономе што је обележило рад и залагање Покрета за децу Три плус у претходне три године колико и постоје.

Уколико сматрате да је и ваша животна прича вредна да се забележи и остави печат времену у коме живимо можете писати овом удружењу na pokret@triplus.org.rs.

Прва епизода серијала „Кућа лепих вести” у продукцији Покрета за децу Три плус.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pokret tri plus serijal

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.942.426 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)