РХМЗ упозорава: Сутра могуће непогоде 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
РХМЗ упозорава: Сутра могуће непогоде
Trenutno na sajtu: 577       |       Podeli:
16.05.2021 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас ујутро и пре подне бити умерено до потпуно облачно, понегде с кишом, а током дана променљиво облачно с локалном
Фото: ГЗС, илустрација

кишом и краткотрајним пљусковима, понегде праћених грмљавином.

Дуваће слаб и умерен, западни и југозападни ветар. Јутарња температура биће од 7 до 13, највиша дневна од 20 до 24 степена, саопштио је РХМЗ.

РХМЗ упозорава: Сутра могуће непогоде

Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) саопштио је да су сутра у Србији локално могуће краткотрајне временске непогоде - обилнији пљускови са грмљавином, појава суградице и града и јак, краткотрајно и олујни западни и северозападни ветар.

У понедељак су краткотрајне временске непогоде локално могуће и у појединим деловима Беграда, објављено је на сајту РХМЗ.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до 23. маја, у већини дана биће променљиво облачно, местимично с кишом и краткотрајним пљусковима, понегде и грмљавином, осим у петак и суботу, када се очекује суво време са дужим периодима сунчаног времена.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nevreme rhmz upozorenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.348.659 посета
Тренутно на сајту: 577 посетилац(a)