По 120 хиљада за талентоване прибојске студенте 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
По 120 хиљада за талентоване прибојске студенте
Trenutno na sajtu: 432       |       Podeli:
28.01.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Чланови Општинског већа једногласно су утврдили Коначну листу талентованих студената

за награђивање, поводом Дана општине Прибој, а према предлогу стручне службе Општинске управе, на којој су студенти рангирани према броју бодова, наводи се на сајту општине.

На листи се налазе одлични студенти, који имају просек оцена од 9,08 до 9,83, а који студирају на Медицинском, Економском, Правном, Машинском, Филозофском, Природно - математичком и Факултету техичких наука, у Београду, Новом Саду, Крагујевцу и Чачку.

Општинско веће утврдило је и номинални износ новчане награде од 120 хиљада динара, који ће талентованим студентима бити исплаћен једнократно.

Пријем за талентоване студенте поводом Дана општине, председник општине Прибој Лазар Рвовић, приредиће у недељу, 2. фебруара у Кући Јевђевића, са почетком у 12 сати, када ће бити и потписани уговори о награђивању.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj nagrade studenti dan opstine

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.283.137 посета
Тренутно на сајту: 432 посетилац(a)