Гојгић на челу ЛЕР – а, ребаланс буџета на следећем скупштинском заседању 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Гојгић на челу ЛЕР – а, ребаланс буџета на следећем скупштинском заседању
Trenutno na sajtu: 359       |       Podeli:
31.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Пред градским већницима данас се нашло 11 тачака дневног реда, а између осталог

 

расправљало се о усклађивању оснивачких аката ЈКП “Градско зеленило” са законом о јавним предузећима, као и о продужењу рока колективних уговора у пет установа културе.

“Донето је решење о прекиду радног односа начелника ГУ за локални економски развој Владимира Грујовића а донето решење о постављењу вршиоца дужности”, казао је градоначелник Милун Тодоровић.

Он је истакао да је у протеклих неколико месеци разговарао са сада бившим начелником Грујовићем, који је према његовим речима изразио жељу за напредовањем у каријери. Тодоровић је нагласио да је Грујовић на челу ЛЕР – а био скоро пет пуних година и да је у протеклих 26 месеци колико су били у прилици да сарађују био задовољан његовим учинком.

“Континуитет рада ове изузетно важне управе се наставља тако што ће на месту вршиоца дужности бити досадашњи шеф службе за правне послове и приватну иницијативу Владимир Гојгић, који је нешто више од 10 година запослен у овој управи. Он ће на тој позицији бити до расписивања јавног конкурса када ће се изабрати нови начелник на период од пет година”, рекао је градоначелник.

Што се тиче ребаланса буџета, први човек града Чачка је казао да је у припреми већ неколико месеци са директорима јавних предузећа и установа као и члановима градског већа.

“Од државе смо добили 150 милиона динара, имамо доста добрих прихода што је веома важно, желимо да неке позиције које су неизводљиве до краја године, изменом основне одлуке о буџету, спроведемо до краја године”

Тодоровић је најавио да ће се прво скупштинско заседање након летње паузе одржати средином септембра, на којем ће се одлучивати о ребалансу буџета.

Према градоначелниковим речима радови на фискултурној сали школе “1. новембар” и установе “Зрачак” се приводе крају, изменама основне одлуке о буџету биће опредељена средства за све неопходне садржаје које треба да имају корисници те сале.

“У питању је нешто више од пет милиона динара за све реквизите потребне деци и одраслима са инвалидитетом, које морају бити прилагођене њиховим могућностима”, закључио је Тодоровић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.459.329 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)