СНС Лучани: Програм Двери базиран на увредама, инцидентима и насиљу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
СНС Лучани: Програм Двери базиран на увредама, инцидентима и насиљу
Trenutno na sajtu: 510       |       Podeli:
09.05.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Општински одбор Српске напредне странке општине Лучани осуђује понашање
Илустрација, фото: ГЗС

Бошка Обрадовића и његових следбеника које оцењује као недолично и крајње нецивилизовано.

Саопштење за јавност преносимо у целости:

Није први пут да самозвани лидер СзС-а у немоћи да се консолидује са својим политичким истомишљеницима, а руку на срце мало их је, прибегне сили. Насиље у Народној скупштини здрава и демократска Србија и њени грађани не желе да гледају. У својим редовима су недавно добили и глумца, Драгана Ђиласа, који је својим крокодилским сузама покушао да добије јефтине политичке поене. Након тог неславног чина, Обрадовић је у својој режији кренуо у напад.

Народни посланици су представници народа и нико не би смео да примењује силу над људима који се боре за бољу Србију. Напад на министра Златибора Лончара, народног посланика Маријана Ристичевића и неколико народних посланика, најбољи је показатељ начина на који они делују – примитивно и нецивилизовано.

Општиниски одбор СНС Лучани поручује свим својим члановима, симпатизерима као и свим грађанима Републике Србије да никада неће одустати од политике мира, стабилности и борбе за бољу будућност.

Србија је демократска земља у којој сви, па и Бошко Обрадовић имају право да кроз поштену и фер трку на изборима добију поверење грађана, али чини се да је њихов политички програм базиран искључиво на увредама, инцидентима и насиљу.

Овакво понашање је недопустиво и позивамо надлежне службе да реагују у складу са својим надлежностима”, наводи се у саопштењу ОО СНС у Лучанима.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani sns saopstenje bosko obradovic dveri

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.883.590 посета
Тренутно на сајту: 509 посетилац(a)