Јованов: Боримо се за политику Александра Вучића. Једини државник који је свог сина повео на Косово 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јованов: Боримо се за политику Александра Вучића. Једини државник који је свог сина повео на Косово
Trenutno na sajtu: 445       |       Podeli:
15.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Морамо се још јаче и енергичније борити за СНС, и за политику Александра Вучића.
Потпредседник Главног одбора СНС Драган Јованов у Чачку, фото: ГЗС

Не смемо ћутке да прелазимо преко напада на њега”, казао је потпредседника Главног одбора СНС Драган Јованов у Чачку.
„То је први председник који је свог сина повео на Косово. А нападнут је због тога од стране оних који своју децу шаљу по Берлину и Лондону. Он је једини политичар коме су нападали сву породицу, оца, мајку, брата и децу, чак и најмлађег сина у колевци. Ми на то не смемо да ћутимо, томе морамо да се супроставимо и да се боримо за нормалну Србију у којој ћемо се такмичити ко ће више допринети, а не кад нема шта да се каже да се напада председник и његова породица. Не треба нам Србија ове удружене дружине чији лидер каже да би председницу Владе РС требало силовати 30 дана, јел то политика која ће у Србији некоме донети добро? Хоћемо ли таквима да препустимо Србију? Уколико нећемо, драги моји напредњаци, онда морамо да се боримо за Србију и да је сачувамо. Јер како би силовали премијерку, тако би силовали и државу. А то су и урадили, јер како другачије објаснити милионе Драгана Ђиласа? Све је то узеето од грађана. То нећемо дозволити, тај новац мора да се улаже у путеве у индустријске зоне у фабрике и нова радна места. Морамо да сачувамо стабилност и на унутрашњем и на спољном плану. Постоје многи којима се не свиђа да Србија буде стабилна и јака, већ им се свиђа држава која клечи и проси у односу на државу која има суфицит у буџету, која купује ново оружје и авионе за своју војску. И зато ће покушати да у Србији ураде све оно што су већ једном успели, али ми томе морамо стати на пут. Морамо да подржимо политику Александра Вучића кад је у питању Косово и Метохија. Сви они који су се радовали кад је председник изјавио да је његова политика о КиМ поражена, они су се радовали поразу Србије. То су они који би волели да Србија на Косову нема ништа. Наша је обавеза да се боримо за Косово и да сачувамо оно што можемо да сачувамо и изгубимо најмање што морамо, да не затварамо очи пред реалношћу. Морамо да сачувамо стабилност да би се наставио економски раст у Србији, како би млади видели шансу да остају и овде формирају породице”,казао је Јованов синоћ у Чачку.

Он је додао да су велики задаци и изазови пред странком.

„Морамо бити спремни да се боримо, побеђујемо и да ћемо сваког дана радити све што је у нашој моћи како би Србија била боља него што је била јуче, пре 10 дана или пре 10 година”, закључио је он.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.444.993 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)