Могуће непогоде са пљусковима, градом и грмљавином 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Могуће непогоде са пљусковима, градом и грмљавином
Trenutno na sajtu: 706       |       Podeli:
07.05.2017 | 0 коментар(а)



У централним и јужним крајевима Србије данас се очекују локалне краткотрајне временске непогоде са обилним пљусковима, грмљавином,

градом и јаким ветром, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Јутарња температура биће од осам до 13 степени, а највиша дневна од 16 до 20. Ветар ће бити слаб и умерен, јужни и југоисточни, током дана у скретању на западни и северозападни.

Према изгледима времена за наредних седам дана, у понедељак и уторак биће умерено до потпуно облачно и свежије, местимично са кишом. У среду у већем делу земље суво уз разведравање, само на југу и истоку још ујутру и пре подне понегде са кишом. Затим променљиво облачно и топлије у већини места суво са дужим сунчаним интервалима и редом појавом краткотрајне кише или пљускова са грмљавином, нарочито крајем периода.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.180.586 посета
Тренутно на сајту: 707 посетилац(a)