Осма акција вибер групе Добри Самарјанин: Локална самоуправа помогла у изградњи куће за Аничиће 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Осма акција вибер групе Добри Самарјанин: Локална самоуправа помогла у изградњи куће за Аничиће
Trenutno na sajtu: 750       |       Podeli:
04.03.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица - Хуманитарна вибер група Добри Самарјанин у сарадњи са локалном самоуправом изградила је још једну кућу



на територији ивањичке општине. Овај пут помогли су четворочланој породици Аничић која је осим здравствених, имала и огроман стамбени проблем. Отац Раде, мајка Милева, кћерка Видосава и син Видоје ограничених радних способности и са видним инвалидитетима мучила се годинама. Главни донатори ове куће су породица Милутиновић и Калајановић а извођач радова је „КућаМонт” из Ивањице. Локална самоуправа је обезбедила земљиште и пројектну докумнетацију као и сарадњу са јавно комуналним предузећем.

„Ово је осма кућа коју на овај начин сви заједно правимо. Ми се укључујемо колико можемо и колико законска регулатива дозвољава. Наредних дана ћемо већ почети и са следећом акцијом, адаптацијом још једне куће. Свесни смо да не можемо свуда стићи и свима помоћи али се трудимо се да обезбедимо људима основне услове за живот. Ово је иначе, добар пример сарадње ивањичке општине са привредом”, рекао је председник општине Ивањица Момчило Митровић.

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dobro samarjanin viber kuca ivanjica dnevnik zapadne sRbije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.063.595 посета
Тренутно на сајту: 750 посетилац(a)