Успешно организована традиционална „Скобаљијада“ у Црнчи 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Успешно организована традиционална „Скобаљијада“ у Црнчи
Trenutno na sajtu: 375       |       Podeli:
27.08.2018 | 0 коментар(а)



Љубовија - Последњег викенда овог месеца у суботу 25. августа успешно је одржана традиционална „Скобаљијада“ на Дрини у Црнчи,

саопштено је из ТО Љубовија. Манифестацију је поред такмичарског дела пратио забавни програм и народно весеље за учеснике и посетиоце.

Интересовање за пецање на овој изузетној реци је велико. Пријавило се 40-ак такмичара. Међутим срећа је послужила пар њих, па је са највећим уловом прошао и заузео прво место Небојша Јефтић из Завлаке, друго Милош Михајловић из Узовнице, док је треће место заузео Јанко Пурић из Црнче. Највећег скобаља упецао је Александар Марковић из Црнче. Такође, мора се поменути да су у проглашењу победника поменути и најстарији Гвозден Ђурић из Узовнице и најмлађи Вукашин Ђокић из Љубовије.

Такмичари са стране одушевљени су реком, боравком на обали, риболовом и организацијом, љубазним дочеком и гостопримством домаћина. Кажу долазе следеће године у још већем броју.

Значај оваквих манифестација је изузетан за промоцију Дрине и риболова на њој, као и читавог нашег краја. Ово је један од начина да привучемо туристе да дођу на дешавање, упознају се са природним лепотама и врате поново да бораве код нас“, навели су из ТО Љубовија.

Организатор „Скобаљијаде“ је Месна заједница са мештанима. Манифестацију су подржали Општина Љубовија и Туристичка организација Љубовија.

Организатори се захваљују свим спонзорима који су подржали манифестацију и обезбедили награде за победнике, „Мост нет интернет“ из Црнче, „Travar fishing d.o.o“, Саши Зековићу, „Kurdes fishing shop““ из Љубовије, свим учесницима, посетиоцима.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.459.685 посета
Тренутно на сајту: 376 посетилац(a)