Николић: Кажите ми у очи да сам издајник и да рушим Вучића 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Николић: Кажите ми у очи да сам издајник и да рушим Вучића
Trenutno na sajtu: 529       |       Podeli:
25.03.2017 | 0 коментар(а)



Александре, заједно смо у политици 25 година и прошли смо сваки корак заједно - опозиција, рат, прогони, парламент, влада и ево председничко место,



желим да победиш и победићеш на председничким изборима, поручио је данас председник Србије Томислав Николић говорећи на београдском скупу подршке кандидата владајуће коалиције Александра Вучића.

Био си успешан председник Владе, а на листи нема бољих од тебе, рекао је Николић и нагласио да се Србија не сме предати у руке неодговорних људи који то нису ничим заслужили.

Он је Вучићу поручио и да ће, ако му због Србије буде био потребан, "знати где да га нађе", а додао је да очекује да Вучић настави оно што је он као председник почео.

"Трновит пут васкрса Србије, да наставиш и да га надограђујеш сваког новог дана", рекао је Николић и додао да је поносан на оно што оставља иза себе.

Николић је рекао да је на функцији председника претрпео многе нападе, као и његова породица, "као да је пушком ушао у зграду председника".

Био сам први саборац и први ослонац Влади, рекао је Николић који је позвао поједине фунцкионере Српске напредне странке да му не аплаудирају, већ да му у очи кажу да је "издајник, да разбија СНС и руши Вучића".

"Много ме је болело, али вас нисам убрајао ни у праве напредњаке. Ево да ми у очи кажете да сам криминалац, да рушим Вучића, да цепам СНС, нема потребе да то говорите сутра новинама које плаћате", рекао је Николић.

Дачић: Измишљени ликови на изборима завитлавају Србију

Министар спољних послова Србије и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић поручио је на митингу подршке Александру Вучићу да је време да Србија побеђује у миру, да буде стабилна и да је зато Александар Вучић заједнички кандидат за председника Србије.

Само јака Србија може да заштити државне и националне интересе, а она не може бити јака без пријатеља и партнера. Наш циљ је да противнике претворимо у партнере, а да са пријатељима још више продубљујемо савезништво, поручио је Дачић на митингу подршке Александру Вучићу.

Дачић је присталицама скренуо пажњу да на изборима учествују и измишљени ликови, "чији је циљ завитлавање Србије и авантуризам".

Ви не гласате за њих, ни за Јеремића, ни за Јанковића, ни за Прелетачевића, поручио је Дачић, и гледали смо представу сви на једнога, а у ствари је сви за једнога.

Шредер и Сијарто подржали Вучића

Митингу присутвује и бивши канцелар Немачке Герхард Шредер који је поручио да се Србија суочава са пресудним избором, наставком пута у ЕУ и помирењем и приближавањем суседним земљама, истакавши да је дошао у Београд да подржи оне који су се определили за Европу.

Вучић је протеклих неколико година као премијер предано радио на томе и повећао углед земље у међународној заједници, рекао је Шредер.

Министар спољних послова Мађарске Петер Сијарто оценио је да су односи Београда и Будимпеште, бременити историјским тензијама, претворени у историјско пријатељство, што је у великој мери заслуга Александра Вучића.

Мађарска влада и премијер Мађарске учинили су много да наша земља буде јака, а у интересу Мађарске је и да Србија буде јача, рекао је Сијарто.

Извор: ФоНет, Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.949.739 посета
Тренутно на сајту: 530 посетилац(a)