ФК Борац добио нову управу; Тофија председник УО, Кулашевић на челу скупштине 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
ФК Борац добио нову управу; Тофија председник УО, Кулашевић на челу скупштине
Trenutno na sajtu: 351       |       Podeli:
26.06.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Фудбалски клуб Борац добио је вечерас нову управу клуба. За председника Скупштине једногласно је изабран Предраг Кулашевић, док је на место

председника Управног одбора именован Предраг Теофиловић – Тофија.

Поред Теофиловића у Управном одбору чачанског прволигаша налазиће се Саша Туровић као заменик председника, Предраг Кулашевић по функцији, Иван Савић, Дејан Сертић, Радиша Љујић, Предраг Катанић, Радомир Јелић и Дејан Ђокић.

Предраг Теофиловић - Тофија , дугогодишњи признати спортски радник

Скупштина од 28 чланова

Када је скупштина у питању, председаваће Предраг Кулашевић. Остали чланови су: Братислав Зечевић, уместо Милана Драшкића, затим Милан Бојовић, Велимир Дробњак, Марко Парезановић, Вељо Новаковић и Растко Драгићевић, који је заменио Славка Мајсторовића на том месту.

Скупштину као истакнути спортски радници чине Илија Петровић и Предраг Кулашевић.

У име запослених ту су Иван Стевановић и Зоран Маричић, уместо спортског директора Слободана Илића који је поднео оставку на ту функцију. Као спортисти ветерани клуба у ово тело именовани су Александар Максимовић, Александар Стефановић, Предраг Теофиловић, Немања Трнавац, Владан Милић, Владимир Станисављевић и Гвозден Оташевић.

Нови и стари председник Скупштине  ФК Борац

Такође, у скупштинско тело, као спонзори-донатори, именовано је седам чланова: Остоја Мијаиловић, Дејан Сретић, Радиша Љујић, Милош Ристановић, Дејан Ђокић, Саша Туровић, Слободан Гостиљац и Драган Драговић.

Сви предлози усвојени су једногласно. Предходно руководство због проблема у функционисању клуба поднело је оставке.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.141 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)