Фудбалери Борца незадовољство због казне показали на мечу у Крагујевцу и поручили: Правду ћемо тражити ако треба и у Стразбуру 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Фудбалери Борца незадовољство због казне показали на мечу у Крагујевцу и поручили: Правду ћемо тражити ако треба и у Стразбуру
Trenutno na sajtu: 566       |       Podeli:
17.04.2021 | 0 коментар(а)



Крагујевац, Чачак - Након новчане казне од четири милиона динара и одузетих шест бодова ФК "Борац" из Чачка најавио је да ће иступити из Прве лиге и да се више неће такмичити.



Међутим, то се ипак није догодило, Чачани су отпутовали у Крагујевац и утакмица између  "Радничког" и "Борца" почела је по плану али је прекинута по најавама челника "Борца 1926".

Додуше, са мање играча него што смо навикли да их буде на фудбалским мечевима. Чачани су одлучили да наступе са само седморицом фудбалера. Тако су се на терену нашли голман Лазар Ђорђевић и његови саиграчи Лазар Обрадовић, Звездан Ђорђиловић, Петар Илић, Немања Милошевић, Андрија Секулић и Стефан Бојовић.

Екипа Борца изашла је на терен, а затим су фудбалери статирали, седели или клечали након што је утакмица почела. Меч је прекинут у 12. минуту и вероватно неће бити настављен. Ово је још један скандал који потреса Прву лигу Србије ових дана.

За разлику од гостију из Чачка, Раднички је на меч изашао у најјачем саставу у покушају да победом прекине низ лошијих резултата. Актуелни лидер Прве лиге Србије има чак три пораза на последња четири првенствена меча.

Меч ће бити регистрован службеним резултатом у корист Радничког који је остао на врху прволигашке табеле, шест кола пре краја првенства.

Фудбалери Радничког су остали на стадиону и одрадили тренинг како би одржали форму за меч са екипом Земуна који их очекује наредног викенда на гостујућем терену.

Чачани су недавно саопштили да су спремни, заједно са судијама меча у Панчеву, за полиграфско тестирање. Тако би доказали да нису криви за победу Железничара.

ГЗС/ Мондо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak borac utakmica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.758.309 посета
Тренутно на сајту: 566 посетилац(a)