Несвакидашњи догађај у чачанском породилишту: рођене сестре породиле се у истом дану и на свет донеле два дечака 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Несвакидашњи догађај у чачанском породилишту: рођене сестре породиле се у истом дану и на свет донеле два дечака
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
05.08.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Првог августовског дана рођене сестре Невена Ковачевић и Бојана Петровић Ђурић



породиле су се у чачанском породилишту. Обе сестре добиле су синове и то им је обема треће дете и са нестрпљењем очекују повратак кући.

“Сестра и ја смо одлично, порођај је прошао у најбољем реду, бебе су такође добро, чекамо да одемо кући јер нас тамо жељно очекују браћа и сестре”, каже Невена Ковачевић.

И њен супруг Владимир Ковачевић не крије радост што ј е по трећи пут постао отац и што је њихова фамилија богатија за још два члана.

“Када сам долазио у породилиште видео сам пашенога Николу Ђурића, који ми је рекао да је и Бојана добила болове. Моја жена се порила око 19.30, а њена сестра око 22.50. Тако смо заједно славили и пашо и ја”, каже Владимир.

Највећу помоћ у доласку на свет ових дечака пружила је др Драгана Васиљевић, гинеколог акушер. Ова искусна докторка истиче да су уредна трудноћа и нова два живота свакако од великог значаја у њеној дугогодишњој каријери. Поносно каже да је имала срећу да прати све три трудноће обема сестрама.

“Догађало се да се две сестре сусретну у породилишту у неколико дана, али да се две рођене сестре породе једна за другом у истом дану то није био случај. Оба порођаја су притекла у најбољем реду, бебе су добро и то је за све нас била највећа награда”, истиче др Васиљевић.

Ове две скромне мајке крајем ове седмице излазе из породилишта, као велики борци за вишечлану породицу и ускоро ће у своје домове унети још по два члана.

Прилог Гласа западне Србије о овом необичном догађају емитован је вестима ТВ Курир

 

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak porodiliste sestre porodjaj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.738.517 посета
Тренутно на сајту: 398 посетилац(a)