Асфалтирани путеви Катрићи у Прањанима и Јелићи у Брусници 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Асфалтирани путеви Катрићи у Прањанима и Јелићи у Брусници
Trenutno na sajtu: 364       |       Podeli:
17.06.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општина Горњи Милановац наставља са асфалтирањем путева и улагањем у инфраструктуру.

У Месној заједници Прањани, машине ваљевске фирме „ДИС Нискоградња“ завршиле су асфалтирање некатегорисаног пута Катрићи. Укупна уговорена вредност радова износила je 2.682.720,00 динара. Средства од 2.012.040,00 динара опредељена су из буџета општине, док су грађани учествовали средствима у износу од 25% од уговорене вредности, односно 670.680,00 динара.

Још један у низу завршених инфраструктурних пројеката је и асфалтиран локални пут Јелићи у Месној заједници Брусница. У питању је деоница пута од 700 метара, која води од старог гробља ка цркви. На једној деоници пута постојало је и клизиште, услед кога је било неопходно поново откопати земљу, санирати клизиште и поново асфалтирати, што је успешно завршено. Вредност радова је 3.465.002,40 динара са PDV-ом, која су потпуно опредељена из буџета општине, а извођач радова је ваљевска „ДИС Нискоградња“.

Председник Месне заједнице Брусница Ненад Чоловић рекао је да је задовољан завршетком асфалтирања, као и успешно санираним клизиштем.

„Захваљујем се општини Горњи Милановац на извођењу радова у Брусници, на локалном путу од старог гробља до цркве, чијим асфалтирањем ће мештани лакше ићи до својих кућа и њива“, казао је Чоловић.

Председник општине Дејан Ковачевић истакао је да општина улаже велика средства у инфраструктуру, па се тако, поред асфалтирања путева у месним заједницама, велика пажња посвећује и градским улицама.

„Амбициозан план асфалтирања локалних и некатегорисаних путева успешно настављамо. Оно што је значајно, јесте да су у току јавне набавке за улице у граду. Најзначајнија и најскупља улица која ће се радити ове године јесте Улица Николе Луњевице, која кошта преко 103 милиона динара“, рекао је Ковачевић и нагласио да ће се реконструкцијом Улице Николе Луњевице добити једна потпуно нова улица, у којој је предвиђено да се мења све, од инфраструктуре, преко кишне и фекалне канализације, нових тротоара, расвете и, наравно, коловоза.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.139.351 посета
Тренутно на сајту: 365 посетилац(a)