СИМ караван радости и пријатељства посетио Златибор 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
СИМ караван радости и пријатељства посетио Златибор
Trenutno na sajtu: 344       |       Podeli:
11.04.2021 | 0 коментар(а)



Чајетина - Општинска рунда такмичења овогодишњих Спортских игара младих (СИМ) одржала се на Златибору 10. априла.

Такмичење је свечано отворено у 11 часова, церемонијом на Краљевом тргу. Такмичаре су поздравили председник Општине Чајетина Милан Стаматовић, као и успешни спортисти са територије општине.

Ове године у програму је било такмичење у пет спортова – атлетици, одбојци, игри између две ватре, баскету 3 на 3 и фудбалу . На самом Краљевом тргу одржала су се такмичења у игри између две ватре и атлетици, фудбалски турнир играо се на теренима Студентског одмаралишта "Ратко Митровић", док се у дворани „Туристичко рекреативног комплекса Златибор“ играо баскет и одбојка. Такмичење је одржано уз максимално поштовање свих епидемиолошких мера које су у борби против корона вируса прописали Влада Србије и локални Кризни штаб.

Фото: ТО Златибор

Пламен СИМ каравана радости и пријатељства кренуо је из Прибоја а након такмичења на Златибору посетиће Нову Варош, Ариље, Шабац... Најбољи са државног финала, као и свих претходних година, учествоваће на регионалном финалу у Сплиту, заједно са вршњацима из Хрватске и Босне и Херцеговине.

Од оснивања до данас на Спортским играма младих учествовало је више од два милиона школараца, на свим нивоима такмичења. Учешће за децу је у потпуности бесплатно. Вредност пројекта Игара препознале су многе институције и бројни угледни појединци из спортског, културног и јавног живота региона и Европе, а посебну подршку СИМ-овцима пружају амбасадори Игара: Немања Матић, Лука Модрић, Александер Чеферин, Миралем Пјанић, Един Џеко, Никола и Лука Карабатић, Јоханес Хан, Предраг Мијатовић, Карл-Хајнц Румениге и многи други.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sim karavan zlatibor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.369.092 посета
Тренутно на сајту: 345 посетилац(a)