Разноврсна туристичка понуда Златибора представљена у Темишвару 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Разноврсна туристичка понуда Златибора представљена у Темишвару
Trenutno na sajtu: 355       |       Podeli:
09.06.2017 | 0 коментар(а)



Златибор - У оквиру кампање националне туристичке организације, "Види Србију", ТО Златибор, одржала је презентацију својих туристичких потенцијала у Темишвару,

једном од највећих градова Румуније. Последњих година Златибор бележи пораст броја румунских туриста, а циљ одржане презентације био је да се румунска јавност што боље упозна са целокупном понудом Златибора.

Представници ТО Златибор присутне госте упознали су са туристичком понудом за предстојећу летњу сезону, као и новим садржајима који ће употпунити боравак туриста на Златибору. Медијима је посебно било интересантно отварање новог тематског "Дино авантура парка" чије је свечано отварање најављено за 15. јун 2017. године. Присутни су упознати и са програмом "Културног лета", као једне од најзначајнијих манифестација које се одржавају на Златибору, као и са потенцијалима Златибора за развој активног одмора, услед великог броја обележених пешачких и бициклистичких стаза, мноштва спортских терена, великог броја уређених видиковаца, излетишта и локалитета у околини. 

Фото: ТО Златибор

Од 16 часова на тргу Уједињења у центру Темишвара одржана је и промоција Златибора. Бројни пролазници и посетиоци штандова показали су велико интересовање за понуду наше планине, а за време промоције посетиоце је забављао трубачки оркестар из Гуче, који је на најбољи могући начин представио Западну Србију.

Презентацији потенцијала српског туризма у ресторану "Лојд" присуствовао је и Генерални конзул Републике Србије у Румунији, који није крио задовољство што има прилику да  присуствује таковј презентацији и исказао је жељу да се сарадња између Србије и Румуније на пољу туризма подигне за виши ниво.

Фото: ТО Златибор

Глас западне Србије





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.818.484 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)