Базен у Прибоју купаче дочекује у новом руху 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša             

 
Базен у Прибоју купаче дочекује у новом руху
Trenutno na sajtu: 490       |       Podeli:
11.06.2018 | 0 коментар(а)



Прибој - Градски базен у Прибоју прве купаче, ове године дочекаће у потпуно новом руху.

У току је санација базена која обухвата постављање хидроизолације и замену дотрајалих плочица. Послао вредан око 4,5 милиона динара, након спроведеног тендера поверен је предузећу „Хоум box“ из Ниша.

Базен у Прибоју, саграђен је пре скоро једне деценије и до сада није имао озбиљнијих улагања. Зуб времена учинио је да дође до пуцања дела плочица и до оштећења хидроизолације па је санација била неминовна, како би га купачи поново могли безбедно користити. Новац за санацију обезбеђен је из локалне касе.

,,Тренутно мајстори раде на пескарењу базена и уклањању старих слојева који су се гомилали током ранијих година. Након тога следи постављање хидроизолације и плочица. Радови би требало да буду завршени до 25 јуна, прве купаче требало би да прими у суботу 30. јуна" казао је за ПП Медиу директор СЦ Прибој, Саво Спасојевић.

На седници Управног одбора биће донета одлука да ли ће се мењати цене карата за коришћење базена. Током последњих неколико година цена дневне карте износила је свега 120 динара. Поред житеља Прибоја овај базен најчешће посећују и млади из Пријепоља који у свом граду још увак немају базен.

ГЗС / ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.822.011 посета
Тренутно на сајту: 491 посетилац(a)