Рвовићу је образ пречи од партијске књижице 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Рвовићу је образ пречи од партијске књижице
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
04.01.2017 | 0 коментар(а)



Прибој - Уколико је искрена, а надамо се да јесте, оставка господина Лазара Рвовића на место председника општине, Српски покрет Двери је поздравља

као храбар и моралан чин, каже се у саопштењу ОO Двери из Прибоја.

,,Овим поступком, господин Рвовић је показао да у Србији још увек постоје људи којима су образ и лично достојанство пречи од партијске подобности и потврдио да је режим Александра Вучића заснован на обманама и лажним обећањима која се никада не остварују.

Грађани су се већ одавно навикли да буду преварени од стране режима али је дошло време да се са преварантском политиком врха СНС-а суоче и њихови локални одбори. Док режим Александра Вучића пуца по свим шавовима његовим обећањима нема краја а прибојским функционерима СНС-а ваља изаћи на улицу и погледати у очи својим суграђанима, посебно радницима ФАП-а; како сада тако и у будућности.

Схвативши ово, Лазар Рвовић је имао само један избор. Честитамо му на томе и очекујемо од њега да нипошто не попусти под притисцима који ће сигурно уследити те се тако сачува од нових понижења да не би срозао свој углед у очима српске јавности“ наводи се у саопштењу ове партије.

Општинска организација Српског покрета Двери - Прибој

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.364.501 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)