Прибојске службе спремне за предстојећу зимску сезону 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Прибојске службе спремне за предстојећу зимску сезону
Trenutno na sajtu: 422       |       Podeli:
02.12.2021 | 0 коментар(а)



Прибој - Општина Прибој спремно дочекује зимску сезону и евентуално обилније снежне

падавине, закључак је са седнице Општинског штаба за ванредне ситуације.

„Све јавне службе у Прибоју спремне су за актуелну зимску сезону, пре свега на чишћењу и зимском одржавању путева. Располажу са довољно људства, механиазције и потребних агрегата - соли, ризле и калцијум - карбоната, за реаговање на екстремно ниском температурама”, изјавио је Борис Мрдовић, начелник Штаба за ванредне ситуације општине Прибој.

Сви општински категорисани путни правци, као и до сада, биће чишћени према налогу Штаба, и већ су потписани уговори са извођачима. На овим путевима већ су депоноване и неопходне количине каменог агрегата односно ризле, а на овим путним правцима делују и четири путара, наводи се на сајту општине Прибој.

Некатегорисани путеви према селима, у случају ванредне ситуације, биће такође чишћени по налогу Штаба, а реаговаће извођач који је најближи одређеном селу односно путном правцу.

Такође, трактор бивше Дирекције, биће ангажован на чишћењу снега у уским улицама у оба дела града, где по уговору градске саобраћајнице одржава ЈКП „Услуга”.

Уз постојеће количине соли, ако буде потребе, ЈКП „Услуга” ће моћи да повуче сукцесивно, и нове количине, као и ризле, која се избегава посипати у граду због каснијег загушења кишне канализације.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj sneg ciscenje sluzbe

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.788.335 посета
Тренутно на сајту: 423 посетилац(a)