Нова Србија неће бојкотовати предстојеће изборе 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Нова Србија неће бојкотовати предстојеће изборе
Trenutno na sajtu: 494       |       Podeli:
06.10.2019 | 0 коментар(а)



Нова Србија ће изаћи на предстојеће изборе, локалне и парламентарне, одлучено
Седиште ГрО Нове Србије у Чачку - фото: ГЗС

је јуче у Чачку на седници Изборне скупштине те странке.

Велимир Илић после гласања остаје председник те странке и у наредне четири године, за председника Извршног одбора изабран је Мирко Јовић, а изабрано је и осам потпредседника странке.

Илић је изјавио новинарима да је Нова Србија "претрпела највећи удар актуелног режима" али да је ипак опстала.

"Многи мисле да нас је (Александар) Вучић уништио јер је кренуо на нас дјоном, да нам отима одборнике, посланике, градоначелнике, председнике општина. (...) Надам се да нам неће моћи ништа и да ћемо бити веома озбиљна конкуренција за изборе", рекао је Илић.

Оценио је да Нова Србија "једина држи десну опцију" на политичкој сцени.

"Видите и сами да је режим вештачки правио десницу са неким Мишом Васићем, па Равногорски, Монархистички покрет... Медјутим, народ зна", рекао је Илић.

Илић је још рекао да је Изборна скупштина Нове Србије била данас, на дан када су се пре 19 година догодиле петоокотобарске промене.

"Србија се за ових 19 година није померила ни за педаљ, после толико година боримо се за исте циљеве и идеале као и 5. октобра 2000. године. Ни помак нисмо направили, исти су противници. Само фале Слободан Милошевић и Мира Марковић. Све друго је исто. Ту је и Дачић, Вучић. Њима су се само придружили они који су уништили 5. октобар. То је једна интересна група која иде уз сваку власт и тамо где може шта да се добије", рекао је Илић.

ГЗС/ Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


izbori nova srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.168.285 посета
Тренутно на сајту: 492 посетилац(a)