Постављен први асфалтни слој на кружном току 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Постављен први асфалтни слој на кружном току
Trenutno na sajtu: 590       |       Podeli:
25.10.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Након завршених припремних радова везаних за изградњу кишне канализације, постављања електро

водова, посипања тротоара, насипања тампона, почело је и постављање првог, носећег слоја асфалта на кружном току, саопштено је на сајту града.

„До сада је постављено око 1500 квадрата основног слоја асфалта, а убрзо ће бити постављен и завршни слој. Урађена су четири острва, у плану је изградња још два мања, као и паркингa код зграде ПИО и Ватрогасног дома. Упоредо са овим, ради се на прикупљању кишне канализације код АМС, а сви груби грађевински радови ће бити завршени до краја октобра. Након постављања вертикалне и хоризонталне сигнализације, за коју су набављени знаци, стављање у функцију кружног тока очекује се почетком новембра,“ рекао је директор ЈП „Ужице развој“ Никола Максимовић.

Завршетком кружног тока, биће уклоњен привремено постављен кружни ток на Златиборском путу, а привремено постављен кружни ток код Градске гараже након одлуке ЈП „Путеви Србије“ биће уклоњен на пролеће.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.156 посета
Тренутно на сајту: 591 посетилац(a)