Љујић: Драгољуб Зиндовић не заслужује да води Пријепоље, мора да оде 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Љујић: Драгољуб Зиндовић не заслужује да води Пријепоље, мора да оде
Trenutno na sajtu: 477       |       Podeli:
18.10.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Драгољуб Зиндовић мора да оде са места председника општине, без обзира што сам му помогао

да дође на ту функцију, признајем да сам погрешио", казао је за Глас западне Србије један од водећих привредника у западној Србији Ђорђе Љујић из Пријепоља.

,,Огорчен сам свим оним што ме је задесило након куповине Ливнице и пољопривредног имања. У овај град и куповину уложио сам два милиона евра чистог новца, јер желим да овај крај напредује. Доживео сам да ме 15 дана претресају инспектори УПБОК као да сам највећи криминалац у овој земљи, а не човек који запошљава 170 људи. Kо их је послао, нека Зиндовић одговори грађанима, а не мени. Ја знам и својим ушима сам слушао од речи до речи шта је казао. Шта сам требао, да их закитим са по 50 000 евра за благослов. Купио сам поштено, све платио и преузео фирму. Он седи на некој телевизији и прича о инвестицијама од 40 000 евра колико ми платимо потрошене струје, а ми уложили пет милиона плус два милиона евра за ливницу и шаљу ми криминалистичку. Тотално сам разочаран, ово не могу да опростим", рекао је Љујић који додаје да је био шокиран кад се после свега Зиндовић појавио на обележавању годишњице предузећа.

,,Само сам рекао себи `Па има ли образа?`", огорчен је Љујић.

Иначе, "Јела стар" поред Трентекса спада у ред најозбиљнијих приватних предузећа у целом Златиборском округу са највећим бројем радника. Важи за веома здраву фирму са уредним платама запослених. Бави се производњом пелета, поседује најсавременију технологију и један је од највећих извозника у ЕУ овог производа.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ljujic prijepolje zindovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.112.715 посета
Тренутно на сајту: 478 посетилац(a)