Све спремно за зимску туристичку сезону на Златибору 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Све спремно за зимску туристичку сезону на Златибору
Trenutno na sajtu: 476       |       Podeli:
13.12.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Туристичка привреда Златибора спремна је за зимску сезону. Општина Чајетина
Илустрација, фото: ГЗС

и Туристичка организација Златибор, по дугогодишњој традицији, с посебном пажњом припремају обележавање новогодишњих празника на Златибору.

Златиборски дочек Нове године уз атрактивне забавно-музичке садржаје с познатим извођачима на Краљевом тргу увек окупља хиљаде посетилаца. Тако је за дочек 2020. године већ установљен разноврстан музички програм, у виду четири новогодишња концерта на позорници Краљевог трга, са репертоаром за све укусе.

Ту четвородневну серију врхунских концерата на отвореном започеће Дејан Петровић са својим Биг бендом 29. децембра увече. Наредне вечери (30.12.) уследиће наступ популарне Маје Беровић. А на преласку из старе и уласку у Нову годину на Краљевом тргу свој концерт одржаће Мирослав Илић, легенда наше народне музике.

Традиционално ће у ноћи дочека тачно у поноћ бити приређен ватромет уз свирку трубача, кувано вино и ракију, тако да је добар провод загарантован, док ће репризу дочека и добар провод у првој вечери Нове 2020. године на Краљевом тргу обележити наступ познатог роцк-састава Ван Гог.

Поред дочека на отвореном већина угоститељских објеката припрема новогодишње прославе и пакете за све љубитеље златне планине.

Скијалиште Торник, ове године проширује своје капацитете, тако да ће отворити још једну скијашку стазу. У питању је плава стаза, укупне дужине два километра, што значи да ће укупна дужина скијашких стаза у овом центру бити девет километара.
Поред ски центра Торник, за љубитеље снега биће доступно и скијалиште Обудоевица у самом центру планине.

Јубиларни 20. Сајам сувомеснатих производа “Пршутијада 2020” биће одржан од 14. до 16. фебруара 2020. године у порти цркве Св.пророка Илије у Мачкату.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatibor zima turizam sezona

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.719.918 посета
Тренутно на сајту: 477 посетилац(a)