Јако олујно невреме у Западној Србији оставило пустош, преко 1.000 људи у Драгачеву остало без струје 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Јако олујно невреме у Западној Србији оставило пустош, преко 1.000 људи у Драгачеву остало без струје
Trenutno na sajtu: 532       |       Podeli:
29.08.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - Незапамћено невреме које је синоћ погодило западни део Србије,
Фото: РИНА

оставило је иза себе праву пустош. Преко 1000 хиљаду домаћинстава у драгачевском крају јутрос је освануло без електричне енергије.

- Погодила нас је катаклизма, оно у свом животу нисам видео. Саставило се небо са земљом, муње су ударале на све стране. Гром је гађао у далековод и оставио нас у мрклом мраку. Струју немамо сатима, плашимо се да нам се фрижидери и остали електрични апарати у кући не покваре - казао је за РИНУ Никола, становник Драгачева.

Јако невреме које је трајало више од два сата није направило штету на путној инфраструктури, а дежурне екипе раде на успостављању наромализције електроснадбевања.

- Невреме је без струје оставило велики део наше општине. Тренутно се изводе радови на санацији кварова на нисконапонској мрежи. Тренутно без струје су села Котража, Вича и Милатовићи - нагласио је Милија Миленковић помоћник председника општине.

Невреме није заобишло ни горњомилановачки крај, где је услед јаких громова погођена и једна сателитска антена.

-Пукло је као за време бомбардовања и екран се зацрнео, изашао сам напоље и видео да се антена још пуши, а рисивер се угасио - рекли су мештани горњомилановачких села.

Јако олујно невреме је у центру општине носило све пред собом и кидало дрвеће из корена. Дежурне екипе су успеле да уклоне стабла са коловоза, како би се нормализовао саобрћај.

 

 

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


oluja nevreme struja zapadna srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.351.153 посета
Тренутно на сајту: 533 посетилац(a)