Признање Капетан Миша Анастасијевић општини Горњи Милановац и њеном првом човеку 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Признање Капетан Миша Анастасијевић општини Горњи Милановац и њеном првом човеку
Trenutno na sajtu: 336       |       Podeli:
28.06.2017 | 0 коментар(а)



Чачак/Горњи Милановац - Свечана додела друштвеног признања “Капетан Миша Анастасијевић” привредницима и ствараоцима



са подручја Рашког и Моравичког округа одржана је у Чачку уз промоцију пројекта “Пут ка врху”.

Циљ пројекта јесте афирмација предузетништва, изградња и јачање просперитета у Србији и региону

За унапређење привредног и друштвеног амбијента у Региону, признање Капетан Миша Анастасијевић припало је општини Горњи Милановац и њеном првом човеку.

Захваљујући привреди, Горњи Милановац сачувао је епитет привредног чуда, каже председник ове општине Дејан Ковачевић.

Председник општине Горњи Милановац примио је признање "Капетан Миша Анастасијевић" у име општине и у своје лично, фото: ГЗС

,,Ова награда првенствено значи да је општинско руководство у Горњем Милановцу заузело прави курс и после годину дана власти ја сам презадовољан што је награда дошла у општину Горњи Милановац, а наравно и мени значи јер администрација на чијем сам ја челу је заузела прави пут. Епитет привредног чуда општина Горњи Милановац успеће да оправда и у наредном периоду”, каже Ковачевић.

Он је додао да је на почетку мандата направио одличну комуникацију са клубом привреде и са њима заједно долази до најбољих решења.

,,Оно што је значајно јесте изградња приступне саобраћајнице ауто пута и нова индустријска зона која ће првенствено проширити постојеће капацитете садашње привреде и активности у Горњем Милановцу и трудићемо се као што је и председник Републике Александар Вучић приметио и рекао при недавној посети да доведемо још озбиљнију производњу и надам се да ћемо у наредном периоду то и остварити”,каже председник општине.

Свечана промоција “Пут ка врху” и додела признања “Капетан Миша Анастасијевић” привредницима и ствараоцима са подручја Рашког и Моравичког округа које покрива РПК Краљево окупила је привреднике као и ствараоце који су дали свој допринос у афирмацији предузетништва као и јачању просперитета у Србији и Региону.

Пројекат реализују Универзитет у Новом Саду и Медиа Инвент, уз помоћ Привредне коморе Војводине и регионалних привредних комора, док је Радио Телевизија Војводина медијски покровитељ.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.808.619 посета
Тренутно на сајту: 337 посетилац(a)