Новчани поклони „Божић Бате” 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Новчани поклони „Божић Бате”
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
17.12.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Хуманитарна организација „Стара Рашка" из Београда у сарадњи са општином Прибој, као и претходних година,

у сусрет најрадоснијем хришћанском празнику - Божићу, обрадоваће прибојске малишане, ито у првом реду, децу који имају здравствених проблема или су им родитељи незапослени.

Новчане поклоне „Божић Бате" у износу од по 5.000 динара, као и ранијих година, уз координацију ХО „Стара Рашка" из Београда обезбедила је сестринска организација - Хуманитарна фондација „Стара Рашка" из Канаде, на чијем је челу Пријепољка Драгана Вараклић.

Право на ову новчану помоћ имају деца до 15 година, а деца са инвалидитетом до 18 година старости. У Прибоју ће новчани поклони бити додељени за 192-оје деце, за шта је обезбеђено 960.000 динара. У општини Нова Варош новчани поклони обезбеђени су за 148 - оро деце односно 740.000 динара, док их је у општини Пријепоље највише, 362 -оје деце, за шта је обезбеђено 1.810.000 динара.

Пријава, уз потписивање изјаве под моралном и кривичном одговорношћу, копију извода рођених за дете и плаћену чланарину, у Прибоју ће се вршити у продавници тепиха „Амбијент" у улици Вука Караџића изнад парка, од петка,18. децембра до среде 23. децембра у времену од 8 до 17 сати.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


bozic bata priboj stara raska

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.343.870 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)