Не може бити срамније: Сви на једном месту, удружени против Гласа западне Србије 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Не може бити срамније: Сви на једном месту, удружени против Гласа западне Србије
Trenutno na sajtu: 309       |       Podeli:
21.09.2020 | 0 коментар(а)



Неколико сајбер актуелних коментатора, који већ дуже време медијски сатанизују грађане Чачка

и медијску кућу  Глас западне Србије прибегло је сада, вероватно по наговору њиховог ментора који им је састављао жалбе,  другој врсти напада и оптужби против ГЗС.

 ,,Просто је невероватно да  жалбе као под индиго личе једна на другу, и нисам рекао да их је писао Стојан Маковић, то остављам Вама да закључите. У сваком случају, лепо их је видети све заједно на једном месту, са својим `ортацима и друшкићима`. Читаоцима ће апсолутно бити све  јасно када виде списак. И нећу ни да помислим, а камоли да кажем  да су баш они креатори медијског линча и сатанизације бројних Чачана који нису пристали ни на какве уцене. То остављам да читаоци сами закључе и убеђен сам да они то знају.

Да би било јасније, ГЗС никада није злоупотребљавао  друштвене мреже нити медије које поседује и за које ради, да дискриминише људе.

Нисмо ми оснивачи и администратори фб групе `Дневна доза просечног Чачанина` него Павле Јелесијевић и извесни Цоа његов друг.

Нисмо ми администратори нити оснивачи вибер групе, која је зверски оптуживала и вређала људе, него Жељко Дамјановић. Нисмо ми  твитовали и ширили лажи Жељка Дамјановића него Мирко Поледица.

И нисмо ми писали жалбе и тужбе против њих него је  тужбе и жалбе против ГЗС-а писао Стојан Марковић”, каже Гвозден Николић власник ГЗС-а.

Иначе,  Савету за штампу жалбом су се обратили Продукција Бус плус, Милена Маслаћевић  и Слободан Вукајловић, Жељко Дамjановић, (држављанин Холандије) познат органима реда због дојава бомбе у Прехрамбеној школи, његов велики пријатељ Мирко Поледица, Павле Јелесијевић администратор фб и вибер групе „Дневна доза просечног Чачанина” на којој се објављују најгоре увреде, Виолета Марковић доскорашњи члан СНС а данас потпредседница „Народне странке” Вука Јеремића и Биљана Јованић супруга Стојана Марковића власника „Озон прес” портала.

,,Добро је да их има само шест, и да грађани знају ко се чиме бави и ко се све удружио у заједничком наступу да не кажемо послу “, каже Гвозден Николић власник ГЗС-а.

Иначе, они су у жалбама, које невероватно личе једна на другу, навели следеће:

Жалба Жељка Дамјановића и одговор ГЗС можете прочитати на линку - http://zalbe.rs/zalba/7593 

Жалба Павла Јелесијевића и одговор ГЗС можете прочитати на линку - http://zalbe.rs/zalba/7592 

Жалба Мирка Поледице и одговор ГЗС можете прочитати на линку - http://zalbe.rs/zalba/7587 

Жалба Виолете Марковић и одговор ГЗС можете прочитати на линку - http://zalbe.rs/zalba/7588  

Жалба Милене Маслаћевић и Слободана Бус Вукајловића и одговор ГЗС можете прочитати на линку  - http://zalbe.rs/zalba/7595 

Жалба Биљане Јованић и одговор ГЗС можете прочитати на линку - http://zalbe.rs/zalba/7594 

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gvozden nikolic tuzba savez za stampu

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.275.130 посета
Тренутно на сајту: 310 посетилац(a)