Промоција књиге "Где бежите" Бошка Обрадовића у Дому културе 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Промоција књиге "Где бежите" Бошка Обрадовића у Дому културе
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
21.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Лидер Српског покрета Двери и народни посланик Бошко Обрадовић представиће

своју пету књигу под насловом: „Где бежите“, у издању пиротске издавачке куће „ПИ-ПРЕС“. У питању су Обрадовићеве одабране скупштинске беседе у периоду 2016 - 2018.

Промоција књиге биће одржана у уторак, 24. децембра у малој сали Дома културе у Чачку у 19 часова, а поред самог аутора на промоцији ће говорити и др Владимир Димитријевић, председник Политичког савета Двери и др Драган Весовић, народни посланик Двери из Краљева.

У овом избору нашли су се говори из начелних расправа у скупштинском пленуму и један говор са скупштинског одбора који је привукао велику пажњу јавности у земљи и региону. Заступљене су најважније политичке теме из овог периода: контраекспозеи поводом избора председника Скупштине, две Владе и једног министра, критике поводом усвајања буџета, расправе о правосуђу, економији, пољопривреди, образовању, демографским и биоетичким темама, али и ММФ-у, страним инвеститорима, независним телима, медијима, НАТО…

„Бошко Обрадовић је као најбољи опозициони посланик у потпуности оправдао поверење бирача који су га изабрали. Ова књига његових говора у Народној скупштини то јасно показује. Бошко је храбро, јасно и аргументовано бранио опозиционе и патриотске ставове у тренутку када је изгледало да је Вучићева власт несмењива. Читалац већ сада зна да није тако, али мора да има у виду и да Бошко Обрадовић има не мале заслуге за ту нову констатацију", навео је проф. др Дејан Мировић у рецензији књиге.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak bosko obradovic gde bezite promocija knjiga

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.490.260 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)