Данас облачно, хладније, киша, на планинама снег 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Данас облачно, хладније, киша, на планинама снег
Trenutno na sajtu: 486       |       Podeli:
06.12.2021 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас бити облачно и хладније, местимично с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом,

уз повећање висине снежног покривача за 5 до 10 цм.

Увече и током ноћи, снег се очекује и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, на северу и западу Србије северозападни, у осталим крајевима јужни и југоисточни, који ће ујутро и пре подне бити у скретању на северозападни правац.

Најнижа температура од 1 степен на северозападу и југозападу до седам на југоистоку, а највиша од 3 до 9 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.


Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у уторак бити облачно и хладно, на крајњем северу суво, у осталим крајевима местимично са снегом, па се у брдско-планинским пределима очекује даље повећање, а у нижим пределима формирање снежног покривача.

У среду мало и умерено облачно са дужим сунчаним интервалима и у већем делу суво, само на истоку и југу још ујутро и пре подне облачно, местимично са слабим снегом.

У четвртак ново наоблачење са запада које ће условити местимично кишу, на планинама снег.

У данима потом претежно облачно - у петак местимично с кишом, у брдско-планинским пределима са снегом, а за викенд уз пад температуре снег се очекује и у нижим пределима. У понедељак суво.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.293 посета
Тренутно на сајту: 486 посетилац(a)