Трагичан исход потраге за кинескињом која је нестала пре три месеца у Бајиној Башти 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Трагичан исход потраге за кинескињом која је нестала пре три месеца у Бајиној Башти
Trenutno na sajtu: 493       |       Podeli:
25.09.2019 | 0 коментар(а)



Бајина Башта – Све наде су пале у воду, у уторак увече на Тари је пронађено беживотно тело кинеске држављанке Џу Сињуе (21) којој се
Фото: РИНА

крајем јуна изгубио сваки траг у Бајиној Башти, надомак поменуте планине. Према првим подацима из истраге, несрећна девојка је извршила самоубиство, пронађена је обешена о дрво у шуми, али ће резултати обдукције показати тачан узрок смрти.

„Тело је пронађено око 30 метара испод пута који повезује Митровац и Перућац. На њему није било видљивих повреда, звери којих на Тари има пуно, га се нису докопале”, рекао је „Новостима“ извор из истраге, сугеришући да је тело дуго стајало у шуми пре него што је пронађено.

Тело су после пријаве пролазника пронашли чувари Националног парка Тара, заједно са неколико кинеских држављана који су били укључени у потрагу која је трајала три месеца.

Да је кинеска држављанка нестала, МУП Србије обавестио је јавност 25. јула, проследивши медијима информацију да је она последњи пут виђена у Бајиној Башти 29. јуна, као и фотографију које ја могла помоћи у потрази. Исту информацију проследила је и амбасада Народне Републике Кине, уз молбу да јави свако ко има нека сазнања о њеном даљем кретању.

Одмах је утврђено је да се она из Бајине Баште телефоном последњи пут јавила родитељима 29. јуна. Они су нестанак ћерке и пријавили, јер се она није вратила кући са туристичког путовања, на које је отишла сама.

Више јавно тужилаштво у Ужицу наложило је обдукцију која ће показати да ли је несрећна девојка пресудила себи, као што се претпоставља, на основу трагова пронађених у шуми поред пута Митровац – Перућац.

У потрази која се завршила тужним сазнањем, учествовали су и родитељи Џу Сињуе, који су допутовали у Србију с надом да ће ћерку пронаћи живу. У потрази су учествовали српска полиција, амбасада НР Кине и чувари националног парка.

ГЗС / Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.933.099 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)